Početna Kontakt Sitemap
 
PROIZVODI WEINIG GRUPA MÜHLBÖCK REFERENCE AKTUELNOSTI KONTAKT
 
 
WEINIG WORKS WOOD
Aktuelnosti
DANI OTVORENIH VRATA ARTISAN d.o.o. I WEINIG GRUPA

DOBRODOSLI na

“DANI OTVORENIH VRATA ARTISAN d.o.o.  I WEINIG GRUPA”

U TESNJU 25.02. i 26.02.2016

Cijenjeni drvopreradjivaci, uskoro  se nudi mogucnost da u radu pogledate proizvodnju ploca od masivnog drveta na tehnologiji iz WEINIGA. Priliku za to omogucava nam renomirani proizvodjac visokokvalitetnog namjestaja od masivnog drveta ARTISAN d.o.o. u Tesnju -  u saradnji sa WEINIG GRUPPE iz Njemacke i zastupnistva za Bosnu I Hercegovinu Lignopro d.o.o..

ARTISAN nam otvara vrata I pokazuje svoje novonabavljene I postojece uredjaje iz ponude WEINIG GRUPE. Uredjaji su odabrani prema potrebama ARTISANA za osiguranjem zahtjevnog kvaliteta namjestaja za  klijente iz cijeloga svijeta.

ARTISAN je ponovno poklonio povjerenje WEINIG GRUPI te nedavno znacajno osavremenio postupak pripreme lamela za sirinsko lijepljenje, te I sam postupak sirinskog lijepljenja na najmodernijoj visokofrekventnoj presi.

U prisustvu sefova prodaje za nas region iz WEINIG GRUPPE, te kljucnih ljudi iz ARTISANA, bice mi posebno zadovoljstvo kao zastupniku za BIH, da svojim dolaskom i prisustvom uvelicate ovu manifestaciju. Pozovite I vase kolege iz drvoprerade koje mi mozda nismo uspjeli pronaci! Na tome smo Vam vec sada zahvalni.

Takodjer ce to biti prilika da Vam dodjelimo besplatne ulaznice za sajam HOLZ-HANDWERK u Nürnbergu, koji se odrzava od 16.03. do 19.03.2016

Ovim Vas srdacno pozivam da pri susretu iskorisitite priliku i u opustenoj atmosferi razmijenite iskustva sa brojnim posjetiocima I strucnjacima iz drvoprerade.

Svi uredjaji, koje cete imati priliku da vidite, su za vrijeme ove manifestacije u radu i moguce ih je detaljno pregledatii I postavljati pitanja posluziocima I prisutnim ekspertima iz WEINIG GRUPE.

 

MASINE I UREDJAJI u radu:

  • WEINIG POWERMAT 400, automat za blanjanje I profiliranje, sa ozljebljenim stolom za kratke komade
  • WEINIG GRECON ProfiJoint, uredjaj za produzavanje drveta klinastim zupcima do duzine letve od 6,1 m
  • WEINIG CUBE, automat za ravno blanjanje promjenjivih sirina od 20 mm do 260 mm i debljina od 5mm do 160 mm
  • WEINIG DIMTER PPL II HF 2500/ 5000, visokofrekventna presa nove generacije za sirinsko lijepljenje sa pouautomatskim nanosacem ljepila, za duzine ploca do 5m I sirine do 1,3 m

 

VRIJEME POSJETA:

25.02.2016. od 10h do 17h (uz prisustvo sefova prodaje iz WEINIG GRUPPE)

26.02.2016. od 10h do 17h

 

ADRESA:

ARTISAN d.o.o.

Medakovo Dom b.b.

74260 Tesanj

 

KARTA >ARTISAN GoogleMap

PRIJAVA DOLASKA (pozeljno, ali nije obavezno): kratkom najavom na mail lignopro@bih.net.ba i po zelji najavama o konkretnim potrebama i temama za direktne razgovore

Unaprijed hvala na Vasem dolasku. Za sva pitanja stojimo rado na raspolaganju, s postovanjem

Nedim Kolašinac dipl.ing.

 

 
WebFABRIKA za © 2013 Lignopro d.o.o. Sarajevo
Pretraga
 
WEINIG PARTNER NOVOSTI